over connected clouds

wie zijn we?


Jan den Hartog

Jan den Hartog

In 2012 ben ik begonnen als recruiter bij Visser & van Baars, een (toen nog) start-up in Data & BI; tegenwoordig onderdeel van Vibe Group. In de 3 jaar dat ik daar heb gewerkt heb ik veel meegemaakt en geleerd. Tijdens deze periode heb ik ruim 50 mensen aan een nieuwe baan geholpen en een groot netwerk opgebouwd.

Hierna ben ik bij Yacht gaan werken als Sales Consultant binnen ICT Recruitment Solutions. Na mijn tijd bij Yacht ben ik als hands-on manager verder gegaan bij een internationale headhunter.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Althans, niet in loondienst. 
Al van jongs af aan heb ik willen ondernemen, het was dan ook slechts een kwestie van tijd voordat ik deze stap zou maken. 
Ik wil het recruitment vak voor 100% naar eigen inzicht kunnen uitoefenen, en dat inzicht heeft mij gedreven tot waar ik vandaag sta.

Ayla Körner

Ayla Körner

Omdat Jan zich in zijn werk volledig wil kunnen focussen op recruitment doe ik voor Connected Clouds de administratieve afhandeling van alle plaatsingen.

Met jaren ervaring als Manager Backoffice van Vibe Group heb ik veel kennis van deze kant van recruitment. Zowel Jan als ik weten hoe belangrijk het is om álle aspecten van een plaatsing goed te organiseren. Niet alleen voor klanten is het fijn om met een partij te werken die ook administratief alles tot in de puntjes in orde heeft. Voor kandidaten, en zeker voor freelancers, is het fijn om te weten dat jouw nieuwe klus goed geregeld is en correct wordt afgehandeld.

Onderscheidend vermogen

Groot netwerk

Ons professionele netwerk bevindt zich voor het overgrote deel binnen de ICT.
Denk hierbij aan C- level functies (CIO / CTO / CSO / CISO / Director of Technology / IT director / IT manager, Enterprise architecten, senior consultants, security en software engineers.

Online platforms

Aangezien er een schaarste heerst aan goede kandidaten gebruiken wij naast ons netwerk verschillende online platforms. U kunt hierbij denken aan de gebruikelijke platforms zoals LinkedIn en Monsterboard maar ook minder bekende tools op basis van data analytics en online search engines waardoor wij in direct contact kunnen treden met lastig vindbare/benaderbare kandidaten.

Kandidaten-database

Door de jaren heen heeft Jan een flink netwerk op kunnen bouwen binnen de ICT bemiddeling. Zijn LinkedIn-netwerk beslaat momenteel ruim 3700+ eerstelijns connecties. Daarnaast maakt hij gebruik van een kandidaten-database waarin momenteel ruim 50.000 (ICT) kandidaten staan.

Partner headhunters

Samenwerken is een belangrijk onderdeel van onze visie. Samen bereik je meer, zeker als het om netwerken gaat. Naast het feit dat wij het erg leuk vinden om te delen in succes, maakt een goede samenwerking het werk voor alle betrokken partijen effectiever.

WErkwijze


Jan den Hartog:
"Door volledig op mijn eigen manier te werken ben ik zeer doeltreffend en bereik ik binnen korte tijd de beste kandidaten van Nederland. In bepaalde gevallen schroom ik niet om buiten Nederland te werven.

Om bij de juiste kandidaat te komen maak ik gebruik van mijn grote en sterke netwerk, een kandidaten database, verschillende online platforms, een groot netwerk van partner headhunters.

Het resultaat en de weg er naar toe tellen. Mijn benadering is persoonlijk en direct. Op een eerlijke en transparante manier.

Ik werk op een open maar discrete manier zonder de essentie van een functie of kandidaat te verliezen in overdracht naar opdrachtgever of kandidaat.

Het resultaat van deze werkwijze is een grote kring aan partners, trouwe en tevreden klanten en een groot netwerk met de beste IT leiders en professionals in Nederland."


partners


Wanneer wij een wervingsopdracht krijgen waarvoor wijzelf niet direct beschikbare kandidaten heb zetten wij de vraag uit in ons eigen netwerk van andere gespecialiseerde headhunters. Aan de voorkant heeft de klant met één persoon en één tarief te maken, aan de achterkant kunnen er wel 5 senior headhunters zoeken naar de juiste persoon.

Voor vaste functies (werving en selectie) werken wij onder anderen samen met; Lintberg, Q-Logic, GrezaTech, en ons netwerk van onafhankelijke headhunters.
Voor tijdelijke functies werken wij samen met verschillende IT consultancy ’s en een groot netwerk aan ZZP’ers.