Waarom werken in een niche?


Liever een restaurant waar ze uitblinken in één specifieke keuken. Liever een winkel waar ze alles weten van één specifiek product. Dat voorspelt een goede kwaliteit.

Binnen recruitment geldt dit principe net zo goed. Door ons te richten op één branche en dan ook nog specifieke niches binnen die branche waarborgen wij onze kwaliteit.

Ons netwerk ligt binnen de IT. Wij kennen de juiste mensen, communiceren met hen op een manier die als prettig wordt ervaren en kunnen meedenken over branche-gerelateerde vraagstukken.

Vakgebieden

Executive Search

Voor bestuurlijke functies en andere vacatures binnen de top van het ICT-domein kunt u een exclusieve zoekopdracht bij Connected Clouds uitzetten. Wij garanderen de hoogste discretie, een persoonlijke en doortastende benadering en resultaat.

Graag licht ik de werkwijze in een persoonlijk gesprek aan u toe.

Werving en selectie

Wanneer u op zoek bent naar vaste medewerkers maar moeite hebt om de juiste mensen te vinden en te binden, dan kunnen wij u verder helpen.

Met ruim 25 jaar gecombineerde ervaring, een enorm netwerk, een kandidaten-database en de modernste zoek- en benaderingstechnieken vullen wij vaste betrekkingen voor een variatie aan bedrijven in Nederland.

Interim / zzp-bemiddeling

Bent u juist op zoek naar tijdelijke expertise, dan helpen wij u graag aan de beste professionals in de markt.
Hiervoor maken wij gebruik van een rijk netwerk van zzp’ers maar ook van een groot aantal gespecialiseerde consultancies die continuïteit en kwaliteit van de specialist kunnen garanderen.

Voor dergelijke constructies werken wij met een helder en transparant ‘’ all-in’’ uurtarief.

Factoring / payrolling

Om het zowel onze klanten als kandidaten zo gemakkelijk mogelijk te maken kunnen wij het inhuren van specialisten op verschillende manieren doen.

Desgewenst kunt u bijvoorbeeld een specialist inhuren via een payroll-constructie. Ook voor snelle(re) betaling zijn er mogelijkheden dankzij factoring.
In deze scenario’s werk wij samen met gerenommeerde bedrijven die zich specifiek op deze mogelijkheden focussen. Eventuele kosten die samenhangen met dergelijke constructies worden doorberekend.

Vacatures


Hier ziet u een aantal voorbeelden van de vacatures waar Connected Clouds momenteel in bemiddelt.

Op de vacature-pagina vindt u het volledige overzicht.

Alle vacatures

Voorbeelden


Hieronder vindt u per niche waarin wij bemiddelen een aantal voorbeelden van functies.


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo