Ethical Hacker

Europese marktleider in cybersecurity


Over de functie


Als Ethical Hacker / Penetratietester ben je een alleskunner.
Je kunt programmeren, scripten, netwerken configureren en je weet hoe je servers en applicaties juist moet installeren. Ook begrijp je bedrijfsprocessen en het belang van informatiebeveiliging hierin.

Je uitdaging haal je uit het doorgronden en vinden van fouten of hoe iets anders kan werken dan waarvoor het bedoeld is, in applicaties, systemen, netwerken. Maar ook hoe je de mensen kunt misleiden en kunt overtuigen iets voor je te laten doen.

Uiteraard ben je in staat om de gevonden bevindingen te vertalen in heldere en duidelijke oplossingen en oplossingsrichtingen om zo klanten te helpen en de wereld een beetje veiliger te maken.

Functie-eisen


  • Je hebt een hacker mindset, wilt altijd het naadje van de kous weten en kunt goed een mental picture vormen van het object;
  • Je bent creatief, denkt “out-of-the-box”, bent nauwkeurig, communicatief vaardig en vanzelfsprekend van onbesproken gedrag. Een screening maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met programmeren;
  • Je bent in je vrijetijd bezig met CTF challenges en bug bounties;
  • Je kunt niet alleen vertellen waar het lek zit, maar ook hoe het is op te lossen;
  • Je bent vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van de OSCP certificering

Voor een ethical hacker / penetratietester is iedere dag anders. De ene dag ben je bezig met het uitvoeren van een penetratietest, de andere dag ben je onderweg naar een klant om op locatie een fysieke insluiping te plegen of om het netwerk van de klant over te nemen.

Op welke manier dan ook, jij test of er zwakheden te vinden zijn en hoe de klant zo optimaal mogelijk beschermd kan worden. Aangezien dit bedrijf ook internationale klanten heeft, is de kans aanwezig dat je ook af en toe buiten Nederland aan het werk gaat, indien je dat zou willen. Doordat je zo divers bezig bent, ontwikkel je jezelf iedere dag op een nieuw gebied!

Persoonlijke vaardigheden


Je bent iemand die altijd geïnteresseerd is in techniek en gaat geen uitdaging uit de weg.
Jij bent de persoon die creatief in zijn werk is en met graag met verschillende creatieve oplossingen en ideeën op de proppen komt.
Ook als je de vinger niet op de oplossing kunt leggen weet je te schakelen met je team om gezamenlijk toch die oplossing te kunnen bieden waar de klant zo optimaal mogelijk mee geholpen wordt.

Arbeidsvoorwaarden


Je krijgt volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, in de breedte en in de diepte.
Je krijgt de beschikking over een volledig ingericht lab met state-of-the-art apparatuur, waar je naar hartenlust kunt experimenteren.

Je komt te werken in een team met een zeer hoog kennisniveau waardoor je jezelf ook naar een hoger kennisniveau kunt brengen en zo met elkaar kunt werken aan kennisontwikkeling en de nieuwste technologie in je vakgebied.

De arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed te noemen. Je krijgt een salaris dat past bij jouw kennisniveau en ervaring.
Daarnaast is er een interessante bonusregeling bij het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen. Het bedrijf kent een uitstekende pensioenregeling en bijbehorende personeelsverzekeringen.

Je werkt in een (internationaal) team van 30 pentesters, waarvan 7 in Nederland, met diverse achtergronden. Van uitgegroeide hobbyisten tot afgestudeerde techneuten. Het is een team waarin mensen van hun passie hun beroep hebben gemaakt.

Contact informatie


Voor meer informatie over de vacature kunt contact opnemen met Jan. Dit kan via e-mail of telefonisch :+31(0)6 142 306 70.